Sisteme de Securitate - Alarme Antiefractie, Supraveghere Video, Incendiu

Termeni si Conditii

1. Informatii despre site
– Site-ul sicrom.ro este administrat de catre SC Sicrom Systems SRL avand sediul social in Alexandria, Str. Cuza Voda, nr. 84, bl. 306, sc. D, ap. 80, Judetul Teleorman;
– Numar de ordine in Registrul Comertului J34/31/2016;
– Cod unic de inregistrare fiscala 35456027;
– Comercializarea produselor se efectueaza doar pe teritoriul Romaniei.

2. Acceptarea Conditiilor
Prin accesarea site-ului www.sicrom.ro si/sau a oricarei pagini a acestuia implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti acest site.
SC Sicrom Systems SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si/sau actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara precizarea motivelor si/sau fara o notificare prealabila.
SC Sicrom Systems SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga SC Sicrom Systems SRL la nici o actiune. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

3. Definitii si termeni
www.sicrom.ro – este denumirea comerciala a SC Sicrom Systems SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Alexandria, Str. Cuza Voda, nr. 84, bl. 306, sc. D, ap. 80, Judetul Teleorman, avand numar de ordine in Registrul Comertului J34/31/2016, cod unic de inregistrare fiscala 35456027.

4. Tentativa de frauda
Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau continutului site-ului www.sicrom.ro va fi raportata si va face obiectul unei plangeri penale catre autoritatile competente.

5. Drepturile de autor
Informatiile publicate pe sicrom.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al SC Sicrom Systems SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de email: contact@sicrom.ro.

6. Garantii
Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator). Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

7. Forta Majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Sunt considerate ca forta majora, in sensul acestei clauze, imprejurari ca: razboi, revolutie, calamitati.
Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, evenimentul de forta majora nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

8. Litigii
Eventualele litigii aparute intre SC Sicrom Systems SRL si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

9. Protectia datelor
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Sicrom Systems SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.
Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu le furnizati. Refuzul furnizarii acestor date duce la imposibilitatea procesarii si finalizarii comenzilor transmise de catre SC Sicrom Systems SRL. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Daca doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti comunica oricand acest lucru cu o cerere scrisa, datata si semnata sediul firmei noastre, Loc. Alexandria, Str. Cuza Voda, nr. 84, bl. 306, sc. D, ap. 80, Judetul Teleorman sau la urmatoarea adresa de email: contact@sicrom.ro

10. Altele
Prin vizitarea si cumpararea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus.