Sisteme de Securitate - Alarme Antiefractie, Supraveghere Video, Incendiu
  • Category

Sisteme supraveghere video
Camere supraveghere
Camere supraveghere IP

Sisteme complete de supraveghere pentru interior si pentru exterior, perfecte pentru monitorizarea casei, a biroului, a spatiilor comerciale sau a parcarilor si a altor terenuri.

Sistemele profesionale de supraveghere de la Sicrom Systems ofera o calitate superioara a inregistrarilor, calitatea produselor fiind recomandata chiar de catre numele producatorilor. De asemenea va oferim o gama larga de accesorii pentru aceste sisteme, precum: HDD, cabluri, video balun, surse de alimentare, mufe si multe altele, toate la preturi foarte accesibile.

Cum aleg un sistem de supraveghere?

In primul rand trebuie sa tinem cont de locatia in care urmeaza a fi instalat acest sistemȘ in exterior sau in interior. Apoi trebuie sa ne gandim la obiectivele care vor fi supravegheate: cate camere de supraveghere trebuie sa instalam, ce DVR ne trebuie pentru a putea conecta acele camere de supraveghere si la ce distanta. In functie de tipul camerelor de supraveghere, de rezolutia de filmare si alte caracteristici, vom alege un HDD pe care vor fi stocate imaginile. Putem opta si pentru camere de supraveghere IP sau wireless IP care vor putea transmite live, pe internet direct pe telefon respectivele imagini.

Zilnic avem oferte si promotii pentru o gama larga de echipamente de securitate si supraveghere.

Va recomandam sa ne contactati http://sicrom.ro/contact-instalare-intretinere-reparare-vanzare-sisteme-de-securitate/ pentru a intra in legatura cu un consultat Sicrom, pentru ca impreuna sa gasiti solutie ideala pentru nevoile dumneavoastra.