Sisteme de Securitate - Alarme Antiefractie, Supraveghere Video, Incendiu

Sistem de Alarma Antiefractie

Sistem de Alarma Antiefractie Profesional pentru Casa ( Paradox, DSC, Cerber ).
Sistem de Alarma Antiefractie Profesional pentru Apartament ( Paradox, DSC, Cerber ).
Sistem de Alarma Antiefractie Profesional pentru Magazin ( Paradox, DSC, Cerber ).
Sistem de Alarma Antiefractie Profesional pentru Birou ( Paradox, DSC, Cerber ).
Sistem de Alarma Antiefractie Profesional pentru Spatiu Comercial ( Paradox, DSC, Cerber ).
Sistem de Alarma Antiefractie Profesional pentru Curte ( Paradox, DSC, Cerber ).
Sistem de Alarma Antiefractie Profesional pentru Vila ( Paradox, DSC, Cerber ).

Sistem de Alarma Antiefractie Ieftin

Scopul Sistemelor de Alarma Antiefractie este de protectie. Sistemele de Alarma Antiefractie au si un efect puternic de descurajare a infractorilor. Semnalizeaza prin activarea sirenei , dar mai ales prin comunicarea efractiei catre un dispecerat. Astfel echipajele de interventie rapida pot ajunge in cel mai scurt timp la obiectiv.

La Sicrom Systems poti gasi o gama larga de Sisteme de Alarma Antiefractie.  Sistem de alarma antiefractie wireless sau sistem de alarma antiefractie cablat. Producatori consacrati: Sistem de Alarma Antiefractie Profesional Paradox, Sistem de Alarma Antiefractie Profesional DSC, Sistem de Alarma Antiefractie Profesional Cerber.

Sistem de Alarma Antiefractie Ieftin

Instalam / Montam si Intretinem Sisteme de Alarma Antiefractie cablate sau wifi.

Sistem de Alarma Antiefractie Profesional Paradox, Sistem de Alarma Antiefractie Profesional DSC, Sistem de Alarma Antiefractie Profesional Cerber sunt pretabile ca:

 • Alarma Antiefractie pentru casa.
 • Alarma Antiefractie pentru vila.
 • Alarma Antiefractie pentru apartament.
 • Alarma Antiefractie pentru birou.
 • Alarma Antiefractie pentru magazin.

Dar si pentru alarmare la efractie pentru obiective de dimensiuni mari depozite, hale, spatii comerciale, spatii birouri etc. Aceste Sistem de Alarma Antiefractie transmit starea de alarmare la dispecerate si pe telefoane mobile prin intermediul unor apelatoare gsm gprs sms dedicate. Sistemele de Alarma Antiefractie prin cablu sunt cele mai sigure metode de protectie impotriva hotilor.

Instalam, Distribuim, Intretinem si oferim Mentenanta pentru Sisteme de Alarma Antiefractie.

Pentru cei ce doresc o solutie de alarma antiefractie testata si verificata, cu o calitate garantata, la un pret cat mai bun, am asamblat o serie de kit-uri. O calitate decenta la un pret cat se poate de mic. Aceste kit-uri de Sisteme de Alarma Antiefractie sunt recomandate locatiilor mici si medii (fara suprafete largi si deschise):

 • Sisteme de Alarma Antiefractie pentru case.
 • Sisteme de Alarma Antiefractie pentru garsoniere.
 • Sisteme de Alarma Antiefractie pentru apartamene.
 • Sisteme de Alarma Antiefractie pentru ateliere.
 • Sisteme de Alarma Antiefractie pentru spatii comerciale mici.
 • Sisteme de Alarma Antiefractie pentru birouri.
 • Sisteme de Alarma Antiefractie pentru magazine mici.

Sistemul de alarma antiefractie e o masura de securitate pentru casa, biroul sau depozitul tau. Un sistem de alarma poate fi de doua feluri: cablat sau wireless. Sistemele de alarma antiefractie wireless sunt mai usor de instalat si au un design mai modern. Echipamentele de sisteme de alarma antiefractie cablate se ridica la nivelul acestora, mai ales cu ultimele modele lansate.


Un sistem de alarma antiefractie este format din: centrala de alarma, tastatura, senzori, sirena de interior, sirena de exterior, comunicator. (in cazul in care vreti sa legati sistemul de alarma la un dispecerat al unei firme de paza). Tipuri de senzori: senzor de miscare, senzor magnetic, senzor de fum, senzor de inundatie, senzor de geam spart si alte tipuri. De asemenea mai pot fi legate si alte echipamente, de exemplu un buton de panica.

Este recomandat ca un sistem de alarma antiefractie prin cablu sa fie montat de catre un instalator profesionist de la Sicrom Systems.