Sisteme de Securitate - Alarme Antiefractie, Supraveghere Video, Incendiu

Politica de Confidentialitate

SC Sicrom Systems SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Loc. Alexandria, Str. Cuza Voda, nr. 84, bl. 306, sc. D, ap. 80, Judetul Teleorman, avand numar de ordine in Registrul Comertului J34/31/2016 si cod unic de inregistrare fiscala 35456027, se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.sicrom.ro, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor cu caracter personal.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu le furnizati. Refuzul furnizarii acestor date duce la imposibilitatea procesarii si finalizarii comenzilor de catre SC Sicrom Systems SRL. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Daca doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti comunica oricand acest lucru cu o cerere scrisa, datata si semnata sediul firmei noastre din Loc. Alexandria, Str. Cuza Voda, nr. 84, bl. 306, sc. D, ap. 80, Judetul Teleorman sau la urmatoarea adresa de email: contact@sicrom.ro

SC Sicrom Systems SRL poate utiliza datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
– facturare si procesarea comenzilor;
– publicarii, promovarii, transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing, alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii de SC Sicrom Systems SRL;
– informatii despre promotii prin telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele SC Sicrom Systems SRL sau ale firmelor partenere;
– realizarii de rapoarte, analize, informari in scopuri proprii;
– solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Client.

Utilizarea acestor date cu caracter personal se va efectua doar pe teritoriul Romaniei.

SC Sicrom Systems SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice client/utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.sicrom.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

SC Sicrom Systems SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal, partial sau integral, altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat. Tipuri de companii la care se pot furniza datele cu caracter personal: curierat, servicii de plata, servicii bancare, asiguratori, marketing.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin citirea politicii de confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor dumneavoastra. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pentru raportarea eventualelor erori va rugam sa ne contactati la: contact@sicrom.ro