Sisteme de Securitate - Alarme Antiefractie, Supraveghere Video, Incendiu

Servicii profesionale de mentenanta / intretinere a sistemelor de securitate

„Asigura buna functionare a echipamentelor tale de securitate prin serviciile de mentenanta oferite de Sicrom Systems”

 

Functionarea corecta a sistemelor de securitate, indiferent de marime sau complexitate, necesita inspectii periodice. Prin verificarile periodice si reparatia sau inlocuirea partilor defecte, propunem o abordare proactiva asupra serviciilor de mentenanta care asigura o mai buna functionare continua a sistemului de securitate si care mentine intreruperile sistemului la un nivel minim.

Tipuri de sisteme pentru care oferim servicii de Mentenanta / Intretinere:

Mentenanta / Intretinere pentru alarma efractie.
Mentenanta / Intretinere pentru detectie si alarma la incendiu.
Mentenanta / Intretinere pentru supraveghere video.
Mentenanta / Intretinere pentru control acces.
Mentenanta / Intretinere pentru antifurt magazine.
Mentenanta / Intretinere pentru retele voce si date.
Mentenanta / Intretinere pentru
Interfoane.
Mentenanta / Intretinere pentru  orice tip de sistem.

Intretinere Profesionala Mentenanta - Supraveghere Video, Alarma Casa Apartament, Interfoane, Control Acces, Incendiu

Mentenanta / Intretinere

Oferim servicii de MENTENANTA / INTRETINERE pentru sisteme de securitate (ALARMA LA EFRACTIE, ALARMA LA INCENDIU, CONTROL ACCES, SUPRAVEGHERE VIDEO) pentru a depista din timp erorile si parametrii ce deviaza de la valorile normale in vederea corectarii lor pentru o buna functionalitate a sistemului.

 • Prima DIAGNOZA GRATUITA in baza semnarii unui contract de mentenanta de minim 12 luni (lunar, trimestrial, semestrial).
 • Vrei sa beneficiezi de mentenanta gratuita in primele 3 luni!? La sistemele de securitate instalate de Sicrom Systems care au contract de mentenanta de minim 12 luni ai aceasta oportunitate!
 • Pentru sistemele de securitate instalate de catre alti instalatori sau a caror termen de garantie a expirat asiguram service post garantie in baza unui contract de mentenanta.

De ce avem nevoie de servicii de mentenanta?

Conform Art. 22, din normele tehnice care trebuie respectate cu ocazia proiectarii si realizarii sistemelor de securitate:
(1) Sistemele de alarmare impotriva efractiei trebuie periodic verificate si intretinute de personalul firmei instalatoare, sau dupa caz, de firma care asigura service-ul (…).
(2) Beneficiarii sistemelor supuse avizarii sunt obligati sa incheie contract de service cu societati licentiate, (…).

Principalele avantaje ale serviciilor noastre:

 • Suport Tehnic Gratuit – Specialistii Sicrom Systems iti ofera suport tehnic atunci cand intampini dificultati. Daca problema nu poate fi rezolvata telefonic, echipa noastra de interventii se va deplasa la locatia obiectivului in cel mai scurt timp posibil.
 • Verificari Trimestriale – Technicienii Sicrom Systems vor efectua vizite periodice pentru verificarea parametrilor de functionare si testare a echipamentelor.
 • Reparatii in regim de urgenta – In cazul constatari unei defectiuni a componentelor sistemelor de securitate, operatiunile de reparatie sau inlocuire vor fi efectuate in regim de urgenta.
 • Prioritatea pentru service – Pentru clienti care au in derulare contracte de mentenata se asigura prioritate pentru reparatiile realizate in service.
 • Interventie rapida in caz de urgenta – Garantam tratarea cu prioritate a defectiunilor sistemelor de securitate ce nu permit functionarea optima.
 • Asigurarea pieselor de schimb – Atunci cand o componenta necesita inlocuire, piesa de schimb este oferita din stoc sau procurata in regim de urgenta de la colaboratorii nostri.
 • Experienta profesionala de neegalat – Esti pe maini bune! Inginerii si tehnicienii Sicrom Systems dispun de competente certificate.
 • Echipamente de back-up – Pentru a nu sista functionarea sistemelor de securitate si, in unele cazuri, a activitatilor companiei in cazul defectarii unui echipament, garantam inlocuirea lui pe perioda reparatiei.