Sisteme de Securitate - Alarme Antiefractie, Supraveghere Video, Incendiu

Instalare Profesionala a Sistemelor de Securitate

Instalare profesionala a sistemelor de securitate. Instalarea echipamentelor de supraveghere video, sisteme de alarma pentru casa, sisteme de alarma pentru apartament, interfoane, video-interfoane sau detectie incendiu, este realizata conform planului. Plan rezultat in etapa proiectarii si respectand normele legislatiei in vigoare. Echipa de profesionisti Sicrom Systems asigura o instalare de calitate. O functionarea optima a echipamentelor si a sistemelor de securitate din obiectivului securizat. Toate sistemele de securitate, instalate de noi sunt certificate si beneficiaza de garantie.

Cheia eficientei unui sistem de securitate o reprezinta instalarea. Te poti relaxa stiind ca afacerea, apartamentul sau casa ta sunt protejate de sistemele de securitate Sicrom Systems.

Instalare Sistem de Alarma Efractie

Sistem de Alarma Antiefractie Ieftin

Instalare Sistem de Securitate Complet Integrat

Instalare Sisteme de Securitate, Supraveghere Video, Alarma Casa Apartament, Interfon, Control Acces, Incendiu

Tipuri de obiective Instalate

Societatea Sicrom Systems este licentiata de Inspectorul General al Politiei Romane pentru a efectua lucrari de instalare, intretinere a sistemelor de securitate pentru orice tip de obiectiv incluzand :

 • Instalare si intretinere pentru Instituti de interes public : gari, aeroporturi, autogari, primarii, scoli etc.
 • Instalare si intretinere pentru Spatii comerciale.
 • Instalare si intretinere pentru Unitati financiar-bancare.
 • Instalare si intretinere pentru Depozite.
 • Instalare si intretinere pentru Clinici medicale.
 • Instalare si intretinere pentru Cazinouri.
 • Instalare si intretinere pentru Obiective industriale.
 • Instalare si intretinere pentru Apartamente.
 • Instalare si intretinere pentru Case / Vile.
 • Instalare si intretinere pentru Asociatii de Propietari.
 • Instalare si intretinere +altele.
Instalare Camere de supraveghere video

Instalare Camere de supraveghere video

Instalare si punere in functiune a sistemelor de securitate

Seviciile de instalare a sistemelor de securitate includ:

  • Organizarea santierului.
  • Realizarea cablajului.
  • Montajul echipamentelor.
  • Verificarea sistemului.
 • Activarea sistemului si Punerea in Functiune.

Instalam Sisteme de securitate conform normelor impuse in domeniu

Instalam sisteme de securitate ce urmeaza sa respecta cu stricteţe normele impuse in documentatia tehnico-economica, dar si reglementarile legislative din domeniu. Instalarea sistemelor de securitate se face cu o echipa de profesionisti. Cat si evaluarea obiectivului, instalarea completa si testarea alarmelor, a camerelor de supraveghere video, a detectoarelor si a tuturor celorlalte echipamente ce fac parte din sistemul de securitate ales. Sistemele de securitate trebuie sa fie instalate numai de profesionisti pentru a asigura o buna functionare a acestora si pentru a avea beneficii indelungate pentru obiectivul securizat. Executarea instalatiilor de semnalizare a incendiilor si a sistemelor de alarma impotriva efractiei din cladiri, case sau apartamente, a camerelor de supraveghere video, toate acestea sunt reglementate de normative, legi si standarde si pot fi instalate doar de societatile licentiate.

Instalare sisteme de securitate

sisteme-de-securitate-pentru-casa-familia-ta-e-in-siguranta

Instalam sisteme de securitate si vindem sisteme de : supraveghere video, control acces si pontaj cu cartele de proximitate si cititoare de amprente, alarma la efractie, alarma la incendiu, automatizari porti batante si culisante, centrale telefonice, sisteme cu porti antifurt magazine, video-interfoane. Instalam si vindem: camere de supraveghere video de exterior si interior, camere de supraveghere ip, camere de supraveghere wifi, videorecordere digitale tip dvr si nvr, camere de supraveghere de tip speed dome si box, interfoane, detectori miscare, detectori fum, centrale de alarmare la efractie si incendiu etc.