Sisteme de Securitate - Alarme Antiefractie, Supraveghere Video, Incendiu

Sisteme de Securitate – Instalare si Intretinere

Sicrom Systems - Instalare Intretinere Service

Despre Noi Instalare Intretinere Reparare Contract de Service Mentenanta

Unul dintre principalii furnizori de servicii si produse profesionale din domeniul securitatii, societatea Sicrom Systems este specializata si licentiata IGPR si ISU pentru efectuarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor de securitate.

Sicrom Systems isi propune sa venia in intampinarea nevoilor clienţilor noştri cu echipamente performante. Sisteme integrate şi tehnologii de ultimă generaţie. Mai mult chiar, ne-am luat angajamentul să aducem un plus de valoare prin soluţii complete, expertiza specialiştilor noştri şi servicii complexe.

Licenta de Functionare - Instalare, Intretinere, Reparare Echipamente Securitate

Instalare Camere de Supraveghere Video

Sicrom Systems va ofera servicii de instalare, service, intretinere, modificare a sistemelor de securitate. (Supraveghere Video, Alarma la Efractie, Interfoane, Control Acces si Pontaj). Urmarim dezvoltarea unor solutii optime de securitate pentru a veni in sprijinul clientilor si partenerilor nostri.
Oferim solutii complete personalizate in functie de cerintele clientilor, in conformitate cu legislatia in vigoare. Folosind tehnologii de ultima generatie si doar echipamente profesionale, dezvoltam solutii eficiente in domeniul securitatii. Ne adresam tuturor categoriilor de clienti care constientizeaza beneficiile securitatii, celor care prefera sa previna decat sa suporte consecintele.
Serviciul de suport tehnic este foarte bine pregatit si sta la dispozitia clientilor oricand pentru a rezolva problemele. Sau doar pentru a raspunde intrebarilor aparute in timpul utilizarii sistemelor de securitate.

Echipa

echipa de tehnicieni sicrom systems

Entuziasm, ambitie si determinare. Acestea sunt atributele echipei noastre. La Sicrom Systems implicarea angajatilor confera certitudinea evolutiei pozitive a companiei si garantia reusitei oricarui tip de proiect. Indiferent de complexitatea lui. De aceea, investitia continua in dezvoltarea personala si profesionala a echipei de specialisti este o garantie a succesului companiei. Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactiva reprezinta valorile solide de la baza activitatii echipei noastre. Cu specialisti in domeniile economie, legal, resurse umane si administrativ Sicrom Systems asigura reusita tuturor proiectelor. La Sicrom Systems ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Echipamente performante, sisteme integrate si tehnologii de ultima generatie. Mai mult chiar, ne-am luat angajamentul sa aducem un plus de valoare prin solutii complete, expertiza specialistilor nostri si servicii complexe.

Valori

testare-echipamente-securitate

Suntem intr-o permanenta testare de noi echipamente, tocmai pentru a gasi solutii. Solutii care sa reprezinte cat mai bine necesitatile din ce in ce mai diverse ale clientilor si pentru a va pune la dispozitie echipamente de inalta calitate. Sedii, magazine, institutii bancare, centre guvernamentale, clinici medicale sau locuinte personale. Misiunea noastra este de a furniza sisteme de securitate personalizate pentru nevoile si bugetul tau.

Orientarea catre client. – Folosim toate resursele pentru atingerea unui standard ridicat de calitate a serviciilor. Pentru satisfacerea oricaror cerinte si castigarea increderii clientilor.
Integritatea – Conduita in afaceri se bazeaza pe etica si respect reciproc. Toti angajatii companiei isi indeplinesc sarcinile cu responsabilitate, profesionalism si integritate.
Inovatia – Incurajam initiativa de a propune ceva diferit. De a crea solutii competitive, pentru construirea unor relatii solide cu partenerii nostri.
Echipa – Valoarea companiei este reprezentats de angajatii nostri. Am ales sa investim in oameni capabili, entuziasti, ambitiosi, pentru ca toti clientii nostri sa beneficieze de consultanta si servicii ireprosabile, din partea unor profesionisti.