Sisteme de Securitate - Alarme Antiefractie, Supraveghere Video, Incendiu

Contract de Intretinere / Contract de Mentenanta pentru toate Sistemele de Securitate

 

„Echipamentele sistemului tau de securitate (Alarma, Supraveghere Video, Incendiu) nu functioneaza corespunzator? Esti in cautarea unui contract de intretinere / contract de mentenanta pentru sistemul tau de securitate?”

Cel mai usor mod de a remedia problema este sa ne contactezi.
Sicrom Systems iti ofera servicii full-service pentru sisteme de securitate realizate in service-ul nostru modern si personal calificat.
Pentru sistemele de securitate instalate de noi iti oferim garantie 2 ANI. In plus in perioada de garantie beneficiezi de suport tehnic gratuit si prioritate la interventiile de urgenta. Daca nu ai semnat inca un contract de intretinere / contract de mentenanta pentru sistemul tau de securitate (Alarma, Supraveghere Video, Incendiu) contacteaza-ne!
Realizam contract de intretinere / contract de mentenanta chiar si pentru echipamentele care nu sunt instalate de catre echipa noastra.

Ai nevoie de un contract de intretinere / contract de mentenanta pentru sistemul tau de securitate?

Semnarea unui contract de intretinere / contract de mentenanta pentru alarma, supraveghere video sau incendiu este obligatorie prin intermediul Legii 333/22.07.2013. Societatea contractata pentru service / mentenanta trebuie sa fie autorizata de Inspectorul General al Politiei Romane, asa cum este Sicrom Systems. Contacteaza-ne acum si iti vom oferi un contract de intretinere / contract de mentenanta potrivit bugetului tau!

Beneficiile contractului de intretinere / contract de mentenanta

 • Contractul de intretinere / Contract de mentenanta iti ofera o verificare generala trimestriala (este verificata functionalitatea fiecarei componente a sistemului).
 • Contractul de intretinere / Contract de mentenanta in cazul in care, in urma verificarilor, se constata defectiuni ale partilor componente ale sistemului de securitate. Se vor repara sau inlocui partile componente defecte gratis. Se vor plati doar noile echipamente.
 • Contractul de intretinere / Contract de mentenanta la solicitarea ta, putem asigura o interventie lunar in timpul programului de lucru şi contra cost ori de cate ori este necesar.
 • Contractul de intretinere / Contract de mentenanta interventia are loc in maxim 12 de ore.
contract-de-service-mentenanta-servicii

Contract de Intretinere / Contract de Mentenanta pentru:

 • Contract de Intretinere / Contract de Mentenanta pentru Alarma Efractie.

 • Contract de Intretinere / Contract de Mentenanta pentru Supraveghere Video.
 • Contract de Intretinere / Contract de Mentenanta pentru Detectie si Alarmare la Incendiu.
 • Contract de Intretinere / Contract de Mentenanta pentru Interfoane.
 • Contract de Intretinere / Contract de Mentenanta pentru Control Acces.
 • Contract de Intretinere / Contract de Mentenanta pentru orice tip de sistem de securitate dorit.

Interventii tehnice in afara garantiei sau a contractului de intretinere / contractului de mentenanta.

 1. clienti persoane fizice – 80 RON interventie – se constata problemele si se vor rezolva pe loc numai daca aceastea pot fi solutionate prin reprogramarea sistemului.
 2. clienti persoane juridice – 120 RON interventie – se constata problemele si se vor rezolva pe loc numai daca aceastea pot fi solutionate prin reprogramarea sistemului.

Daca in urma verificarilor se constata defectiuni la echipamentele sau partilor componente ale sistemului de securitate. (efractie, supraveghere video, interfon sau video-interfon, control acces sau detectie si alarma la incendiu ) acestea vor fi reparate sau inlocuite contra cost.

Prioritatea in service au:

 1. contracte de service / contracte de mentenanta – interventia in maxim 12 ore de la solicitare.
 2. interventii la sisteme in garantie – interventia are loc in 24 de ore.
 3. solicitarile pentru sisteme de securitate fara contract de intretinere / contract de mentenanta sau iesite din perioada de garantie – se va intervinii in limita timpului disponibil.
Contract de intretinere / Contract de mentenanta pentru sistemul tau!