Sisteme de Securitate - Alarme Antiefractie, Supraveghere Video, Incendiu

Consultanta de specialitate in domeniul securitatii

Sicrom Systems ofera mai mult decat echipamente performante, tehnologii de ultima generatie sau sisteme integrate. Compania noastra propune, prin intermediul propriilor specialisti si a unei echipe existente de colaboratori externi, solutii complete. Solutii complete ce includ servicii de CONSULTANTA, IMPLEMENTARE şi SUPORT.

Consultanta in domeniul Sistemelor de securitate

Gasirea solutiei optime care sa raspunda nevoilor dumneavoastra, in functie de cerintele formulate, de resursele avute la dispozitie este si preocuparea noastra. Specialistii nostri elaboreaza studii de fezabilitate ce acopera atat partea tehnica a proiectului, cat şi un plan financiar care analizeaza bugetul de investitii. Buget necesar implementarii sistemelor de securitate alese. Domeniile noastre de competenta includ toate sistemele de securitate. Sicrom Systems va ofera, consultanta in domeniul securitatii.

Solutii complete ce includ servicii de CONSULTANTA, IMPLEMENTARE şi SUPORT

Solutiile sistemelor complexe de securitate sunt adaptate cerintelor specifice ale beneficiarilor nostri. Fara a reduce pretentiile acestora sau standardul de calitate impus in realizare. Societatea dispune de facilitatile si personalul calificat pentru instalarea, consultanta si punerea in functiune. Oferim si asistenta tehnica pentru sistemele de securitate ce fac obiectul domeniului prezentat anterior. Urmarim linia generala de dezvoltare a cerintelor beneficiarilor si acoperirea intr-o masura cat mai mare a cererii de sisteme complexe de securitate. Oferta noastra de produse si servicii s-a orientat catre integrarea acestora atat la nivel local cat si la nivel central.

Consultanta de specialitate in domeniul securitatii (sisteme de securitate)

Doar o echipa cu experienta si calificata poate oferi solutiile corecte si consultanta pentru un sistem eficient. Sicrom Systems beneficiaza de experienta in instalarea sistemelor complexe de securitate, incluzand sisteme de supraveghere, sisteme antiefractie, sisteme detectie incendiu etc.

Stim ca pentru managerii si proprietarii de afaceri securitatea angajatilor si a bunurilor este esentiala pentru desfasurarea operatiunilor. Proprietarii caselor protejeaza mai mult obiecte de valoare si siguranta familiei. Pentru ca intelegem cat de importanta este securitatea, ne dedicam toate eforturile pentru a oferi servici profesionale de consultanta.

Consultanta Supraveghere Video, Alarma Casa Apartament, Interfoane, Control Acces, Incendiu

Eficienta unui sistem de securitate este determinata de auditul de securitate si conultanta pe care echipa Sicrom il va desfasura la locatia obiectivului. Prin analiza de securitate sunt identificate vulnerabilitatile, riscurile si sunt definite solutiile optime pentru nevoile obiectivului.

Consultanta Profesionala in domeniu securitatii -> Rezultatul final : Un Sistem de securitate cu adevarat eficient.