Sisteme de Securitate - Alarme Antiefractie, Supraveghere Video, Incendiu

Camere de supraveghere video interior sau exterior sunt cea mai populara metoda de protectie. Acest lucru datorandu-se faptului ca imaginile provenite de la aceste camere de supraveghere video pot fi urmarite prin internet. Aceste camere de supraveghere video pot fi urmarite cu ajutorul unui calculator sau telefon mobil. Sunt folosite ca si sistem antifurt, cat si pentru supravegherea activitatii personalului. Aceste Camere de supraveghere video interior sau exterior sunt aliatul omului modern fiind in acelasi timp paznic si martor. Indiferent ca vorbim de o locuinta, o firma, un depozit, o scoala sau alata institutie publica, toate pot fi protejate cu ajutorul acestor camere de supraveghere video profesionale.

Camere de Supraveghere Video pentru interior, exterior.

Camere de supraveghere video profesionale perfecte pentru monitorizarea casei, a biroului, a spatiilor comerciale sau a parcarilor si a altor terenuri.

Avem numai camere de supraveghere video profesionale . Sicrom Systems ofera o calitate superioara a inregistrarilor, calitatea produselor fiind recomandata chiar de catre numele producatorilor. De asemenea va oferim o gama larga de accesorii pentru aceste camere de supraveghere video. Atat pentru camere de supraveghere video de interor cat si pentru camere de supraveghere video exterior.: HDD, cabluri, video balun, surse de alimentare, mufe si multe altele, toate la preturi foarte accesibile.

Camere de supraveghere video profesionale

Camere de Supraveghere Video
Camere de Supraveghere Video

Camere de supraveghere video de inalta rezolutie (1MP, 2MP sau 4MP). Camere de supraveghere video Full HD (1MP, 2MP, 3MP sau 5MP).

Tehnologii de inalta rezolutie pentru camere de supraveghere video:

 • Camere de Supraveghere Video HDCVI (dezvoltata de Dahua).
 • Camere de Supraveghere Video Turbo HD (dezvoltata de HikVision). Camere de supraveghere video de interior sau exterior: rezolutie 720P/1MP sau 1080P/2MP, 3MP, 4MP, 5MP. Camere de supraveghere video cu proiectoare IR pentru 10-110m, diferite forme constructive, lentile fixe, varifocale sau motorizate.
 • echipamente digitale de inregistrare video-audio (DVR – Digital Video Recorder) cu 4 canale, 8 canale, 16 canale sau 32 canale. Suport pentru 1-8 HDD, format multi standard tribrid (compatibil HDCVI, IP si CVBS) si pentabrid (compatibil HDCVI, HDTVI, AHD, IP si CVBS).
 • HDD-uri speciale pentru aplicatii de supraveghere video (exemplu WD sau SEAGATE), capacitati de 1-6TB.
 • accesorii pentru definitivare sisteme supraveghere video: surse de alimentare, convertoare si protectii etc.

Camere de Supraveghere Video Profesionale

Elementele de baza ale unui kit complet de supraveghere video. camere de supraveghere HDCVI / TurboHD.

 • echipamentul de inregistrare video digitala DVR, care poate avea 4, 8, 16 sau 32 canale.
 • camere de supraveghere video interior exterior.
 • lentile in cazul in care se utilizeaza camere box (cu lentile interschimbabile).
 • hard disk (pentru stocare inregistrari).
 • sursa pentru camere de supraveghere vide

Elementele de baza ale unui kit de supraveghere video. Camere de supraveghere video rezolutie IP.

 • echipamentul de inregistrare video digitala NVR care poate suporta intre 4 camere si 256 camere IP.
 • camere de supraveghere IP.
 • lentile in cazul in care se utilizeaza camere box (cu lentile interschimbabile).
 • hard disk (pentru stocare inregistrari).
 • sursa POE pentru camere de supraveghere video.

Accesorii ale camerelor de supraveghere video.

 • alimentatoare 12V corect dimensionate d.p.d.v. energetic (pentru camerele alimentate la 12Vcc).
 • carcase de exterior/interior (acolo unde este cazul).
 • suporti pentru camere/carcase.
 • cablu coaxial + mufe BNC sau cablu UTP + video balun (in cazul
  sistemelor HDCVI) si cabluri UTP/FTP, switch-uri cu/fara PoE (in cazul
  sistemelor IP).

Camere de supraveghere video – clasificare dupa destinatie

 1. camere de supraveghere video interior.
 2. camere de supraveghere video exterior.
 3. camere de supraveghere video mixte interior-exterior.

Kituri camere de supraveghere video – clasificare dupa numar camere video.

 • Kit de supraveghere video pentru obiective de dimensiuni mici cu 1-8 camere de supraveghere video, realizare in tehnologie HDCVI sau IP.
 • Kit de supraveghere video pentru obiective de dimensiuni mici-medii cu 9-16 camere de supraveghere video, realizare in tehnologie HDCVI sau IP.
 • Kit de supraveghere video pentru obiective de dimensiuni medii cu 17-32 camere de supraveghere video, realizare in tehnologie HDCVI sau IP.
 • Kit de supraveghere video pentru obiective de dimensiuni medii-mari cu peste 32 camere de supraveghere video, realizate de obicei in tehnologie IP.

Camere de supraveghere video – clasificare dupa rezolutie.

 • camere de supraveghere video 1MP (HD Ready).
 • camere de supraveghere video 2MP (Full HD).
 • camere de supraveghere video 3MP (Super HD).
 • camere de supraveghere video 5MP (Super HD).
 • camere de supraveghere video 4K / 8MP.

Pentru cei ce doresc camere de supraveghere video testate si verificate, cu o calitate garantata, la un pret cat mai bun, am asamblat o serie de kituri. Camere de supraveghere video cu o calitate decenta la un pret cat se poate de mic. Camere de Supraveghere video recomandate clientilor ce nu au sume mari la dispozitie. Aceste kituri de supraveghere video va ofera un nivel al imaginii cu care puteti recunoaste fete si detalii importante. Camerele de supraveghere video bat pana la distante de 15 metri.

Aceste Camere de supraveghere video au iluminare in infrarosu eficienta pana la 15-20 metri. Pentru monitorizarea de exterior este indicat sa aveti si alte surse de lumina ajutatoare in zona unde aveti aceste camere de supraveghere video montate. Aceste kit-uri de mai jos sunt recomandate locatiilor mici si medii (fara suprafete largi si deschise). Case, curti mici, apartamente, ateliere, spatii comerciale, etc. Putem face la cerere si alte kituri de supraveghere avand camere de supraveghere video mult mai performante.

Camere de Supraveghere Video

Kit supraveghere video 2 camere HD + DVR 4 canale.

Kitul de supraveghere video este format din: 2 camere de supraveghere HD cu lentila de 2.8mm cu o rezolutie de 720p. 1MP senzor IR 20m si un DVR TurboHD 1920×1080 cu 4canale. Recomandat clientilor ce nu au sume mari la dispozitie, dar doresc garantia unui produs de care sa se poate folosi eficient.

 

Camere de Supraveghere Video

Kit de supraveghere video 8 camere HD + DVR 8 canale.

Kit de supraveghere video este format din 8 camere de supraveghere video HD cu lentila de 2.8mm si 3.6mm cu o rezolutie de 720p. 1MP senzor IR 20m si un DVR TurboHD 1920×1080 cu 8canale. Recomandate clientilor ce nu au sume mari la dispozitie, dar doresc garantia unui produs de care sa se poate folosi eficient.

 

Camere de Supraveghere Video

Kit de supraveghere video 4 camere HD + DVR 4 canale.

Kit de supraveghere video este format din 4 camere de supraveghere video HD cu lentila de 2.8mm si 3.6mm cu o rezolutie de 720p. 1MP senzor IR 20m si un DVR TurboHD 1920×1080 cu 4canale. Recomandate clientilor ce nu au sume mari la dispozitie, dar doresc garantia unui produs de care sa se poat folosi eficient.

 

Kituri-le de Supraveghere Video nu includ: hard disk, cablu alimentare, cablu semnal, alimentatoare, conectori si microfoane. Acestea depind doar de preferintele dumneavoastra si implicit de locatia unde urmeaza sa instalati camerele de supraveghere video. Consultanta in montarea unui kit de supraveghere video va este oferita gratuit la Sicrom Systems.

Pentru Oferta de pret a kiturilor de supraveghere video accesati formularul din Contact sau sunati la numerele de telefon.

Avantajele principale ale unui kit de supraveghere video:

1. Costurile acestor camere de supraveghere video sunt cat se poate de mici. Fiecare pachet oferindu-va un avantaj financiar fata de achizitionarea individuala a echipamentelor din pachet.

2. Echipamentele alese sunt cu cel mai bun raport pret/calitate iar accentul a fost pus pe nivelul de calitate promis.

3. Fiecare kit de supraveghere video a fost testat in multiple instalari pe care compania noastra le-a efectuat. Am verificat fiecare combinatie in parte si am eliminat orice posibila problema tehnica. Nu va oferim doar un kit de supraveghere, ci o solutie fiabila si functionala.

4. Fiecare kit de supraveghere video este total personalizabil si poate fi modificat dupa nevoia clientului. Camere de supraveghere de interior sau exterior, de un alt model de camera de supraveghere video, de DVR-uri mai performante, etc. Echipa Sicrom va stam la dispozitie, si vi le oferim la o diferenta de pret minima.